Boksläpp 14 februari

unnamed

Lagom till Alla hjärtans dag ger förlaget Genusredaktörerna ut tre helt nya titlar av V. Florian: När temperaturen stigerStarkare än magi och Hemligheter vid havet. Titlarna ingår i Queerlequin-serien och blir förlagets andra släpp i genren.

Queerlequin 4, 5 och 6 bjuder på undertryckt, het kärlek mellan en äldre kvinna och en yngre, intensiv spänning i universitetsmiljö och gåtfulla känslor vid havet. Tidigare har tre kortromaner av Noam Frick publicerats i serien.

”Vi fortsätter att ge ut lustfylld litteratur med kärlek, erotik och dramatik som fler kan känna igen sig i”, säger Nanna Salemark, förläggare. ”Bara för att en inte identifierar sig med den patriarkala heteronormen ska en ändå kunna konsumera lättsam och romantisk litteratur med lyckliga slut!”

Romanerna finns i internetbokhandeln från och med den 14 februari. ”Vi har redan fått in förhandsbeställningar och ordet har spridits snabbt! Det som känns peppigt och kanske finast är att vi hittills enbart fått bra respons, det hade vi nog inte vågat vänta oss”, säger Nanna Salemark.

För mer information och recensionsexemplar, kontakta:

Elin Regn, redaktör
Telefon: 073-3584751
E-post: info@genusredaktorerna.se

Författaren V. Florian intervjuas gärna, kontakten går via förlaget.

Annonser